Pomagajmo psički Pini

0
delitev zgodbe
Pomagaj in deli zgodbo
Status
Akcija poteka
Datum objave
05. 09. 2023
Kako lahko pomagate
Potrebujemo Pridobljeno
Želim pomagati

Pomagajmo psički Pini

Klical nas je lastnik 14 letne Pine. Pred časom je opazil tumor na sesku. V zadnjem obdobju pa se je ta močno povečal. Psička je sicer živahna, aktivna, ima apetit in voljo do življenja.

Lastnik je imel več operacij in je zaradi zdravstvenih težav, dolgotrajno nezmožen za delo. Klical je na več mest, da bi mu pomagali s plačilom pregleda in operacije, a ni bil uslišan. V obupu je doklical nas.

Po prejetih fotografijah in dokazilih, smo mu obljubili, da ne bomo gledali stran in bomo pomagali s plačilom pregledov in operacije. Gospod ni nehal jokati. Bil je hvaležen in presrečen, da se ju je nekdo usmilil. Zacutili smo njegovo stisko. Predvsem to, da ima psičko neizmerno rad in da ji želi pomagati, tudi če bo zaradi tega sam lačen. Takšnih skrbnikov je zelo malo. Za psičko želimo naročiti tudi kvalitetno hrano. Sedaj dobiva manj kakovostno. Saj ji lastnik ne more nuditi kaj drugega. Ima tudi posvojenega muca, kateri je zelo navezan na psičko Pino. Živijo skromno, a z veliko ljubezni drug do drugega.

Kdor želi in čuti, lahko pomaga z nakazilom za psičko Pino. Dali ji bomo priloznost ŽIVETI. Kaj bo naredila sama diagnoza, pa bo pokazal čas. Sproti bomo objavljali kaj se dogaja z njo.

Hvala, ker vam ni vseeno.

Valerija, ustanoviteljica zavoda Zadnje upanje
 
Osnovni podatki:
ZADNJE UPANJE, Zavod za pomoč ljudem in živalim v stiski
Loka 120
3223 Loka pri Žusmu
TRR: SI56 0483 5000 2051 219
Namen: PSIČKA PINA

Paypal račun: paypzupanje@gmail.com

Prijavite se na obveščanje

Vpišite vaš e-naslov in vedno ko bo zgodba osvežena, vam bomo poslali sporočilo.
Ajax loader

Deli zgodbo in pomagaj razširiti vest

0
delitev zgodbe
Pomagaj in deli zgodbo

Kaj je zadnje upanje?

Pomagali smo že preko   2.123 posameznikom in živalim v stiski.