Pomoč ljudem v stiski

0
delitev zgodbe
Pomagaj in deli zgodbo
Status
Akcija poteka
Datum objave
21. 06. 2012
Kako lahko pomagate
Potrebujemo Pridobljeno
Želim pomagati

Pomoč ljudem v stiski

Na nas se obrača vse več ljudi, kateri so se znašli v stiski. Prosijo za nakup hrane, šolskih potrebščin, oblačil za otroke, plačilo položnic in opominov, grozijo jim izvršbe, rubežniki pred vrati... Zgodbe so žalostne in boleče.

Zaposlena sem v domu starejših. Vsak dan zrem v oči starostnikom. Mnogi so sami, brez obiskov. Ko se pogovarjam z njimi, imajo občasno skromne želje. Večkrat jim spečem marmorni kolač, sladice, ali kupim kakšen priboljšek, sok. Tako zelo veseli so majhnih pozornosti. Predvsem občutek, da se nekdo spomni na njih in da niso pozabljeni. Zelo rada jim priskočim na pomoč z nakupom kakšne pižame, oblačil, priboljškov. Sproti opazim in začutim, da bi bil nekdo vesel kakšne pozornosti. Večkrat jim kupim sama. A vedno ne zmorem finančno ob družinskih obveznostih in rešenih živalih. Zato je finančna pomoč dobrih ljudi dobrodošla.

Vedno preverimo zgodbe in pomagamo tistim, ki pomoč resnično potrebujejo. Vsi vemo, da je ogromno tistih, ki izkoriščajo dobroto ljudi.

V kolikor kdo začuti, da bi lahko pomagal, je zelo dobrodošlo. Lahko kupite sami in se dogovorimo za prevzem, ali pa nakažete sredstva in bomo potrebno kupili sami, oziroma plačali položnice in kar se potrebuje v trenutni situaciji.

Hvala, ker vam ni vseeno.

Valerija, ustanoviteljica zavoda Zadnje upanje

Osnovni podatki:
ZADNJE UPANJE, Zavod za pomoč ljudem in živalim v stiski
Loka 120
3223 Loka pri Žusmu
TRR: SI56 0483 5000 2051 219
Namen: POMOČ LJUDEM V STISKI

Paypal račun: paypzupanje@gmail.com

Prijavite se na obveščanje

Vpišite vaš e-naslov in vedno ko bo zgodba osvežena, vam bomo poslali sporočilo.
Ajax loader

Deli zgodbo in pomagaj razširiti vest

0
delitev zgodbe
Pomagaj in deli zgodbo

Kaj je zadnje upanje?

Pomagali smo že preko   2.123 posameznikom in živalim v stiski.